FACEBOOK

САЩ уличиха Ас. Василев в лъжа, но КОЙ е новият Пеевски, каращ бг медиите да мълчат: Борисов

"В доклада на Държавния департамент на САЩ пише за зависимостта на медиите от икономически и политически групи. Нас 2 години ни няма, кои са тези политически и икономически групи, които ви натискаха, уважаеми медии? Защо не кажете? Спомням си, че Рашков заплаши Биляна Гавазова и тя излетя от БТВ. Спомням си как не можехте да зададете един въпрос. Мен сте ме питали по милион и половина пъти едно и също нещо, на тях до ден-днешен не смеете да им зададете въпрос за парапета, страх ви е. Затова ви пише в доклада. Не изпитвам вътрешно удовлетворение, че България е изтипосана по такъв начин в доклада. Докладът опроверга и лъжите на Асен Василев, че някой от Щатите ни плашел. В него се казва, че те са извършвали престъпления по служба и прекомерна употреба с власт - има поне 4 члена в Наказателния кодекс за това.

Какво направиха с обществените медии, с Дарик, за да се стигне дотам Христо Иванов да иска да се сваля предаване и те да го свалят. Представяте ли си аз да съм направил такова нещо? Това са демократите. И тишина, бързо, бързо, замитат под килима. А как се финансират?! Водачът на листата на ПП и ДП се е финансирал през Нексо със стотици хиляди. И пак мълчание. Кой ви уплаши така българските медии? Пеевски го няма, продаде ги. Кой, кой?! Кой е новият Пеевски? Май има други олигарси вече, които ви дърпат конците и то далеч по-лошо;

Аз твърдя, че без ГЕРБ правителство не може да има в следващия парламент. В обратния случай кой ще ни накара нас да им приемаме бюджета? Отсега казвам - около 100 пъти ще го върна, докато не видя пари в бюджета за обещаното от Асен Василев надземно метро между Казанлък и Стара Загора, 5 моста над Дунав, 3 моста и 4 магистрали. А към техните обещания ще прибавя и околовръстното на София, на Пловдив, на Хасково, Пазарджик и Кърджали. Питам ги защо си лъжат избирателите? Как ще си направят кворум?

Говорят безумия, които само хора, които нямат никакво реално отношение към управление на държавата, могат да кажат. 360 дни са управлявали Кирил, Асен, Рашков и компания и не се научиха как функционира държавата. Те казват, че ще направят правителство на малцинството. В Народното събрание те ще са в пълна изолация - не могат с Възраждане, с ДПС, с никой. Ние можем с всички, това е разликата. И с цялата си самоувереност господин Петков и Атанасов казват, че ще правят правителство на малцинството и другите да ги подкрепят. Това е самоубийствен акт за тях", заяви Бойко Борисов.

Неплатена форма


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени