FACEBOOK

3 пъти вадя държавата от кризи, трябва пак: Борисов

 "На тези избори трябва да подкрепите ГЕРБ не за друго, а защото сме загубили главния смисъл на държавата - нямаме авторитети, не вярваме в институциите”, заяви Бойко Борисов при откриването на предизборната кампания в Разград. В залата на Общинския културен център в града бе и водачът на листата Десислава Атанасова и други знакови за партията лица.

"Този път вие трябва да ме убеждавате да направя правителство - досега аз ви се молех да гласувате за мен, а сега държавата е затънала. Три пъти досега се налага да вадим държавата от подобни състояния, но ще видите тази дупка, която оставят в момента - към 10 млрд. лв., е огромна", категоричен бе Борисов.

"Всеки кмет в страната ме моли ГЕРБ да се върне на власт, защото няма компенсации, няма как да си преодоляват трудностите. Затова хората са казали: Съединението прави силата! Затова, ако не се съединим като народ, а продължаваме да се мразим, нищо добро не ни чака", подчерта лидерът на ГЕРБ.

"Ако сме първи, няма къде да шикалкавим, трябва да направим правителство. Иначе би било дезертьорство от страна на политическата класа. Всички избори струват над 100 милиона. Над 1 млрд. лв. сме дали за избори, за да си чешем егото. Надявам се всички мои колеги, които се наричат "лидери", да разберат, че смисъла на на парламентарните избори е да се състави правителство", заключи Борисов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени