FACEBOOK

Колектор на Галеви плаща офиса на Мая

Луксозният втори офис, който нае безработната Мая Манолова се финансира от колекторска фирма от кръга на близките й братя Галеви и техния лейтенант Стъклето, чието име по паспорт е Владимир Ангелов, пише десният сайт Трибюн.

Дружеството, което подхранва бившия омбудсман – прононсираната защитничка на длъжниците, внесла унищожилия немалко от тях член 417, по който събирачите на дългове се разправят с гражданите, често против всякакви правила и норми, се казва Колект Център ООД. Официалният му управител е с характерното име Ахмед Шуганов.

Според ПИК фирмата влиза в колекторския бизнес с рамо от Манолова, чиито поправки в законите де факто облагодетелстваха сериозно първо ЧСИ-тата, после колекторите. Във фирмата е и бившият скандално изгонен от МВР полицай Иво Сотиров. След това той е приютен на работа в любимата ни Инвестбанк АД, чието име носят 43 дружества в Търговския регистър, а там се точат милиони от клиентите, както показва банковата и съдебната практика. Но и оттам господинът е изгонен. Останал безработен като Мая, той е сред основателите на колекторската фирма, плащаща офиса на омбудсмана. Напомняме, че тя поддържа и друг офис в центъра на София, купен с абсолютно необезпечен кредит от банката на Маджо.

Цитираните от Манолова доходи като адвокат са доста съмнителни, тъй като месец след загубата на изборите за кмет тя няма време от тв изяви, а няма данни да е участвала в съдебен процес, който да й е донесъл приходи – нито се е чуло, нито се е видяло. Напомняме, че наред с 2 офиса, тя поддържа къща край Перник, където обаче НЕ СЕ СПИРА ВОДАТА, за разлика от режима в областния град, апартамент в града, поддържа видимо висок стандарт – над 1000 лв. само за фризьор, а съпругът й кара автомобил за 200 000 лева.

Напомняме също, че Манолова учреди в понеделник партията си в Кула Б в Дървеница на фармаолигарха Огнян Донев. Същият, който купи почти без пари общинските аптеки на София с кредит от Общинска банка, разпродаде ги, така че днес не съществува дори една от тях, а после повтори операцията с фармацевтичния комбинат в столицата.

Официално в нейната платформа влезе близкото до него е съдружника му Любомир Павлов – Пъпката сдружение Днес.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени