ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 4 АПРИЛ 2021 Г.?
ГЕРБ
БСП
ДПС
Има такъв народ - Слави Трифонов
Изправи се! Мутри вън! - Мая Манолова и Триото
Демократична България
Републиканци за България - Цв. Цветанов
ВМРО
НФСБ - ВОЛЯ
АТАКА
Възраждане
България на труда и разума - БТР
Други
Не съм решил/а
Няма да гласувам

резултати
FACEBOOK

Мая открадна името на платформата си

"С голям комуникационен гаф стартира гражданското движение на Мая Манолова Изправи се.БГ. Умишлено или не, то взаимства името си от претърпялото провал в съвсем краткотрайното си съществуване ляво движение на известния политик от немската Левица Сара Вагенкнехт - "Изправи се!" ("Aufstehen!"). Тя имаше амбицията да обедини единомишленици от Левицата, социалдемократите и зелените, вкл. за да подготви почвата за ляво-центристка коалиция. Самата Вагенкнехт обаче загуби обществен кредит на доверие с макар и умерените си антимигрантски спозиции. Вследствие на това, както и на здравословни проблеми, тя "разпусна" движението.

ПР-ите и имиджмейкърите около Манолова пак отиват на поправителен

П.С. "Червената" Мая, която се оплакна в краткотрайната дясна любов в стил "анти-Фандъкова", така и не разбра, че тезата на Първанов, Дончева и някои други, че вече "няма ляво, няма дясно", е силно демодирани. Ако е носела съмнителни дивиденти допреди пет-шест години, днес тя е губеща. Няма как в дългосрочен план да обединиш изнемогващия пенсионер с "десния" еколог, който иначе е самоотвержен либерал, носещ маркови облекла... Нали така?

Така че Изправи се.БГ, в чиято основа е залегнало разбирането, че "няма ляво-няма дясно", няма да има дългосрочен хоризонт", разкри известният преподавател по медии доц. Иво Инджов.

Снимка: Нова


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени