FACEBOOK

Не коментираме темата за премиер: ГЕРБ

“В ГЕРБ не коментираме темата за това кой да бъде премиер, ако мандатът попадне при нас, а наблягаме на това как да бъде намалена инфлацията”, заяви пред Nova Делян Добрев от партията на Бойко Борисов.

Той атакува политическите си опоненти от Доброто Кирил Петков и Атанас Атанасов, които бяха гости в сутрешния блок преди него. "Идват по двама в студиото, защото не могат да разберат дори кой в кое студио да ходи, а и ходят като еднополови двойки", каза Добрев.

„ПП и ДБ въобще не осъзнават реалността, в която живеем. Дори за цените и инфлацията не можаха да отговорят нищо конкретно. Хората обедняват. Инфлацията в Европа е 8%, а в България е 20%. Прясното мляко в Германия струва 1 евро, у нас - 4 лв. Според Кирил Петков тя ще падне от само себе си. Не, няма да падне така. Нашата цел е хората да спрат да обедняват, а ние да спрем да теглим по 1 млрд. дългове”, коментира той.

„Колкото повече вдигаш доходите, толкова повече помпаш инфлацията. България задлъжнява с 1 млрд. на месец”, допълни ексдепутатът от ГЕРБ.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени