FACEBOOK

Асен е бил накрак в Лукойл: Борисов

“Имаме свидетел, че Асен Василев е бил в централата на Лукойл като вицепремиер”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Ловеч. „Да, с дата и час, всичко се знае. Чакам нашите партньори дали е засечен такъв криптиран разговор с Москва или Женева”, каза той.

"Василев казал, че живеете по-добре. Като отидете в магазина повече ли купувате, не ви ли обраха с по 1 лев на всеки литър бензин и нафта? Вашите пари отидоха при Путин и в Лукойл, може би и на друго място и се надяваме след време това да се докаже”, подчерта Борисов.
"Рано или късно свидетелят ще намери сили и смелост и ще каже истината.

Резултатът от тези срещи се измерва с милиарди за сметка на джобовете на българина", закани се лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви още, че служебният шеф на МФ Росица Велкова не си противоречи в изявленията си относно финансовото състояние на страната. На 15 март тя обяви, че на България е застрашена от свръхдефицит, а на следващия ден изненадващо заяви, че няма риск от фалит на държавата.

"Не си противоречи - това е секретен доклад до министерствата. Когато стана достояние на медиите, те я заплашиха, че всява страх и носи наказателна отговорност, и тя затова се дърпа", коментира бившият премиер. По думите му всички са се хвърлили на Велкова, защото това е реалното положение в държавата.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени