FACEBOOK

Над 15 млрд. лв. е дупката в бюджета: Борисов

 „Вече не е нужно да е стабилно правителство, поне да е редовно”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Пазарджик. “Пред Европа ни представляват назначени министри, те не са избирани и нямат самочувствие“, подчерта той.

„Бюджетът на държавата е тотално издънен. Над 15 млрд. лв. е вече дупката в него”, отчете Борисов.“България е превърната в разграбен двор след управлението на Продължаваме промяната”, “За никакъв Шенген не може и да става дума след като всеки ден се залавят мигранти по пътищата ни.Инфлацията беше пусната умишлено от Асен Василев, гражданите обедняха. Не е войната виновна. Инфлацията отиде в небето преди тя да започне“, посочи Борисов.

Бившият премиер посочи, че по време на неговото управление България е играла важна роля на Балканите. Той напомни, че у нас бе взето решението за европреговорите на РСМ, в София се ръкуваха за пръв път Ципрас и Заев, Тачи и Вучич.

Борисов посочи още, че е необходима политика, която да унищожи неравенството между юга и севера на България. "Родопите трябва да държим като зеницата на окото си. Нужни са по 1/2 млрд. на година целево“, посочи лидерът на ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове са престъпления


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени