FACEBOOK

Има как, но ние знаем как: Борисов

“Дано Бог ни прати прозрение, трябва ни единство на нацията”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията в Монтана. Той призова президента Румен Радев да покаже бюджета, "защото той е катастрофа" и цитира Евростат за инфлацията за м.г.

„Поголовно свалиха ДДС на маса стоки, бюджетът не може да се пълни така. Сваляш данъци, вдигаш пенсии - гасиш пожар с бензин! За да спечелиш изборите, а после - какво ще правиш?“, попита бившият премиер. „А като ги няма парите в бюджета? Дефицитът е на 7%, държавата кърви и не може да изтегли заеми, спадът на БВП води до рецесия и консервативни мерки“, каза Борисов. “Затова ГЕРБ трябва да победи с много”, призова той.

„Със сигурност можем най-много и няма как да не го правим ако сме първи. Колкото и да е трудно все ще намерим вариант. Има как, както казват колегите (от Доброто), но ние знаем как да го направим. Ние сме го правили, показвали сме и пак ще го направим“, настоя лидерът на ГЕРБ.

„След 2 април трудно ще тръгнем напред, но ако и сега не тръгнем, до местните избори общините ще фалират. Представете си след местния вот, докато се направят Общинските съвети, те ще объркат общините. Те не знаят, че държавният бюджет е вързан с общинските“, предупреди Борисов.

“По-сериозна победа ни трябва, иначе няма да стане”, завърши той изявлението си.

Купуването и продаването на гласове са престъпления


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени