FACEBOOK

Знам как се прави: Борисов

"Ако на тези избори не победим и не направим правителство, няма смисъл на следващи да минаваме и да правим агитации", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Велико Търново.

Той се възмути още и че 2 г. страната ни няма план за възстановяване и добави и че всъщност партията му е била оставила готов такъв. "Спасява ни оръжейната промишленост, който за 5-6 млрд. изнася оръжие за Украйна и че изнасяме скъп ток. Само че има една малка подробност - те го изнасят, но държавата им възстановява ДДС-то и така затъва", обясни  Борисов.

"Знам как се прави, но ще е по-трудно от всеки друг път. 2009 г. попаднахме на най-трудната финансова и икономическа криза в света. 2009 г. не дадох нито една банка да мръдне, инфлацията я държахме 0,2-0,3% и 50 лв. си бяха 50 лв.", припомни той. Борисов добави и че при първата мигрантска криза България е била похвалена в ЕС за начина, по който се справя и заради това е получи повече пари от ЕС при Брекзит.

“Тази година нямаме една стотинка по еврофондовете! Срамота! Когато сме управлявали, са работили абсолютно всички еврофондове на 98%. Нямахме нито едно наказание. А сега се води една популистка лява политика, която обрича на фалит”, каза бившият премиер.

"Всичко зависи този път от вас и колко хора ще убедите. В случая се наемаме с колегите да напарвим нещо по-добро от сегашното само ако имаме мощна подкрепа. И ще има и саниране, и пътища, и пари за ВиК сектора", обясни Борисов.

"След много трагедии България се е възстановила, ще се възстановим и след промяната", заключи бившият премиер.

Купуването и продаването на гласове са престъпления

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени