FACEBOOK

Червени депутати се топят за еротични афери

По-високият от националния резултат на БСП в Плевен, който беше организиран с раздаване на немалко пари, маскирани като дарения, за да може фаворитът на Корнелия Нинова Стефан Бурджев да стане отново депутат, не успя да класира зърнаря в парламента. Причината е, че никому неизвестният Илиян Йончев ненадейно обърка партийните сметки - измести с преференции другаря си.

За Бурджев напомняме, че при гръмването на скандал с неплатения наем за 200 000 лв., въпреки стотинковите цени на държавата като хазяин на партии, за централата на червените на ул. Позитано 20, той шеташе около бившия дом на активните борци в сърцето на София с новичък Мерцедес на същата стойност 200 К.

Прослави се и като зам.-министър на земеделието в кабинета Петков – Нинова (беше назначен от Кирил Петков, независимо от яркия конфликт на интереси семейството му да се занимава с агробизнес, което е всеизвестен и описван от нас факт) с кратки схватки, описани в медиите.

Те бяха с друг зам.-министър, който също не успя да стане депутат, макар и водач на листа в някога ярко алената Силистра – Момчил Неков. Двамата направиха 131-годишната червена партия за смях и за срам.

Няма и месец след изборите, изместилият Бурджев като депутат Илиян Йончев се прослави в сайтове като Разкрития и Краймсбг по един странен начин, като неубедителните "доказателства" намирисват на натопяване от другари и „приятелски огън”.

Само напомняме, че още 1 червен депутат – Петър Кънев, така и не пожела да коментира приписвани му от други сайтове като Народ проблеми поради еротични забежки към прогимназията.

На Позитано, където лидерката Нинова раздава „присъди” като „джендър” по адрес на щастливо живеещия с хубава дама служебен правосъден министър и де неотдавна неин заместник-председател и по партия, и по парламентарна група Явор Зарков, явно цари голям купон, независимо от ужасяващите за цялата 131-годишна история на партията резултати. А някои действащи депутати открито се хвалят, че са фаворити на шефката. Докато други от кръга на любимците й, понеже не можа да ги набута в парламента, се отказаха от нея и от политиката.

В центъра на пожара обаче сега е прочуващия се именно с това новоизбран депутат Йончев, та покрай него е намесеен явно също неудобен общински съветник от БСП.

Цитираме буквално лошо написания и най-вероятно също толкова верен текст в стил Една жена каза, че ... с цитиране на съобщения, които всеки може да е изпратил:

„Във времето, когато не търка парламентарната банка, червеният политик заема дръжността Ръководител направление „Секретариат, европейски програми и проекти“ в МУ-Плевен и в това си качество отговаря

за обезпечаването на юридическия статут на учебното заведение. Позицията му давала неограничена власт да коли и беси, твърдят запознати с житие-битието му.

На редакционната ни поща постъпи меко казано смущаващ сигнал, подписан от плевенчанка на име Малинка Пенчева. Жената е засякла перверзен чат между дъщеря си, която е студентка в МУ-Плевен и лице, записано в указателя на телефона й като G-n Yontchev 1. Това, според нея бил народният представител от БСП-Плевен Илиян Йончев.

От скрийншотите (чиито оригинали съхраняваме в редакцията) се вижда, че снимката на подателя (която сме заличили съгласно изискванията на GDPR) поразително прилича на депутата...


Наши източници от Плевен потвърдиха, че Йончев си имал полуофициална конкубинка, 23-годишната Маги Миланова, студентка в МУ-Плевен. Въпреки, че е женен за д-р Йоана Йончева, която апропо някога също забременил на студентската скамейка, и има син в предучилищна възраст, народният представител бил скъсал синджира и безсрамно демонстрирал младия си трофей в плевенските ресторанти и барове. Той не се свенял да води невръстната любовница на партийни сбирки докато съпругата му се труди в болницата, разказват погнусените му съграждани.

Но това било само върхът на айсберга. Плевенските клюкари, на които не желаем да повярваме, редят, че Йончев бил част от перверзно общество на богати и свръхосвободени местни баровци, които се наслаждавали на групова пълна програма в дискретната и луксозна обстановка на арт хотел, собственост на друг разбогатял застаряващ социалист.

Авер в груповия секс му бил съпартиецът и зам.-шеф на общинския  съвет в Плевен Бойко Тодоров, който сам се хвалел, че е заклет суингър. Тодоров бил царят на обществените поръчки и бързите кредити, и логично нарушавал брачния си обет със странични забежки. На тази основа дружбата му с Йончев крепнела от ден на ден и двамата диплели порочни партийни схеми във времето, когато не консумирали любовта на девойки в прокурорска възраст. Компания им правели още дузина плевенчани от сой, някои с много добро име в бизнеса и политиката.

Авторката на сигнала срещу Илиян Йончев хвърля светлина и върху въпроса от къде един редови народен представител и чиновник има пари да живее като дубайски шейх-многоженец и да води младите си държанки по екзотични дестинации, с които после да парадира пред колегите си”.
За последните твърдения, естествено, доказателства не се прилагат.

Напомняме обаче простия факт: при уж тайните преговори за правителства на лидера Нинова първо с Христо Иванов след едни избори, после с Петков и Василев при предпоследните, по неведоми пътища пред Позитано 20 ги причакваха и ги отснемаха съответно ПИК и Блиц. Пране с накискване....

 

Радостина Тонева


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени