FACEBOOK

Джип с цена, колкото неплатения наем на БСП, кара близък на Нинова депутат, легендата Масларова – с 13-г. Субару

Двама свидетели от 19 минути забелязаха след заседание на БСП на Позитано 20 на платен паркинг в съседство в редакцията един след друг да си тръгват със своите лични коли двама депутати от предишните парламенти. Първо се появи с недотам щастлива физиономия Стефан Бурджев. За него е известно, че беше особено близък с лидерката Нинова, която се обкръжи и с други момчета. Той си тръгна от паркинга с нов Мерцедес GLE 350. Високопроходимият автомобил – по народному джип – чиято минимална цена е 148 000 без ДДС или 177 600 лв. крайна цена, но специално модификацията, която бившият и бъдещ депутат подкара свойски струва 167 000 лв. без ДДС или крайна цена от 200 400 лв. По ирония на съдбата – колкото неплатените наеми на БСП за централата на Позитано 20 за цели 2 години, които областната администрация в лицето на своя зам.-управител щерката на Янка Такева, назначена от кабинета Борисов 3, си иска, за да ги прибере в държавната хазна, а БСП отказва да плати, като даже заплашва със съд държавата.

35-годишният Бурджев стана депутат още на 31 през 2017 г. и се издигна до секретар на изпълнителното бюро от 25 май тази година след окончателното овладяване на партията от Нинова и чистката след априлските избори. Тоест, той е нещо като секретар на ЦК на БКП от едно време, но тогава бяха много – десетина в различните години на соца, а сега са само трима.

Само за сравнение, Емилия Масларова, която беше направена легендарна от медиите с внушения за богатства, бижута и тоалети всъщност си тръгна минута след него от същия паркинг със старо Субару на видима възраст около 13 години, чиято цена е под 3% от стойността на Мерцедеса на младия лъв на Нинова – Стефчо Бурджев.

Наталия Каменова


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени