FACEBOOK

Щерката на Овчаров пак се пробва за депутат, ако върнат Кадиев в софийския 23 МИР няма да има шанс

Прочулата се с 600 купени лайка на последния си скандален статус във ФБ, където това си е инфлуенсърска политика – няма нищо осъдително, фамозната дъщеря на Р.Овч. Теодора се издигна нагоре в листата за депутати на БСП в любимия на баща си 23 МИР. Тя е четвърта, но с добра кампания за преференции би имала шанс за второто място. Неясно откъде при баща пенсионер и сестра, работила в ББР, но семейството разполага със солидни възможности, след като може да се похвали с огромно имение и покупки на апартаменти по морето, наред със софийските си жилища, при миналата неуспешна кандидатура се охарчи и за прескъпи билбордове, та какво е за родата да направи и щедра предизборна кампания на Теодора.

Нинова обаче ще подлее вода на дъщерята на ментора си Р.Овч., ако получи положителен отговор на молбата да се върне към напусналия коалицията ГеоргиКадиев , който сам обяви оттеглянето си преди дни. Тя изкушавала водача на листа в престижен район извън София с третата позиция в 23 МИР, която тя еднолично определя, а не преминалата конференция на БСП-София. Ако се навие, Кадиев, който вече е ставал депутат с преференции, няма да остави Теодора Овчарова да го измести. Избираемите места на Столетницата бяха много, последно паднаха на две, но на тези избори могат да стигнат и до 1 за фаворита на Нинова - Христо Проданов, водач на листата в най-големия в страната 23 МИР с неговите 16 мандата.

На мястото на напусналия подгласник на лидерката в 25 МИР, където тя два пъти завършва на непрестижното четвърто място, Минчо Христов – спасил се в коалицията на Мая Манолова, ще бъде парашутиран Емил Георгиев – лидер на Екогласност, който досега беше депутат за кратко на финала на 42-ия парламент – нещо като 2-3 месеца. За разлика от Христов, той не носи никакви гласове на БСП.

Единствената находка сред вторите в софийски листи на БСП е подгласничката на Георги Свиленски в 24 МИР проф. Петранка Троянова, която е известен специалист по кожните болести, ползващ се с огромно уважение в медицинската гилдия и обществото.

Наталия Каменова


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени