FACEBOOK

Щерките на Р. Овч, Премянов и Михалевски – аут, синовете на кмета на Симитли и моторист №1 прескочиха с преференции летвата за парламента

Издигнатите за депутатки от БСП дъщери на художествения ръководител на Корнелия Нинова и съден за злоупотреби в енергетиката Румен Овчаров, на дългогодишния шеф на червената парламентарна група Красимир Премянов, с когото през 90-те години България граничеше на изток, понеже контролираше цялото ни крайбрежие, както и на народния представител и зам.-министър при лидерството на Станишев – Димчо Михалевски не успяха да влязат в парламента.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!

В същото време обаче в ГЕРБ се разигра качествена „смяна на горди бащи”. За втори пореден път синът на кмета на Симитли се класира във фракцията на Бойко Борисов. Стефан Апостолов Апостолов отново попада в парламента с преференции. Младият футболен съдия, който в миналия мандат се прочу със сричане от трибуната в Народното събрание беше едва 22-ри в генералската листа за Благоевградска област, но излезе начело заради силната кампания по мажоритарно гласуване в нейните рамки.

 

Още по-голяма сензация е влизането като депутат от ГЕРБ в Плевенската листа на Александър Богданов Николов. Това е синът на легендарния състезател и дългогодишен шеф на федерацията по мотоспорт Богдан Николов, който десетилетия наред беше най-добрият приятел на Румен Петков – шеф на партията АБВ. Още се помни как, докато политикът беше министър на вътрешните работи, заедно с близката му Емел Етем – тогава вицепремиер в Тройната коалиция и вице на Доган в ДПС, и с Николов на крилете на частен самолет се понесоха на разходка до Монте Карло, оправадана с наблюдаване на състезание. Няма вечни приятели, само вечни интереси, би коментирал Чърчил.

 

 

 

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени