FACEBOOK

ГДБОП спря фейк сайт, хвалещ П. Кънев, той спечели Битката за Бургас в БСП с Ат. Зафиров, нищо че изгуби катастрофално вота на 11.07: - 20% и 4-то място дори след ДПС

Петър Кънев, скандалният депутат, който за пореден път едновременно ще бъде кандидат за народен представител и ще печата бюлетините за вота, спечели битката кой да бъде водач на листата на БСП в Бургас. Това не бе позволено на местния кадър и цял заместник-председател на Нинова в Партията Атанас Зафиров, за да бъде издигнат отново бизнесменът от Ямбол, който стана прословут и със застроения незаконно на брега, вместо на над 100 м отстояние свой хотел в Ахтопол, на който чак после се сети да купи общинската земя, върху която е построен и тя му беше продадена за скандално ниските 13,5 евро на квадратен метър – пълен абсурд за първа линия на крайбрежието.

Противоуставно, Кънев, който има повече от 12 г. стаж в НС, ще стане отново бургаски депутат. И то въпреки, че на последните избори партията беше тотално разгромена: изкара на 11 юли 5 485 гласа по-малко, отколкото на 4 април, което беше спад с над 20% от постигнатите тогава 24 555 гласа. Още по-тъжното е, че БСП загуби не само второто, но и третото място, като за първи път от 31 години остана зад ДПС със срамните за червените 12,69%.

Преди дни ГДБОП заличи сайт за фалшиви новини, на който личаха, освен фейковете, няколко пиар – съобщения от последната кампания на Петър Кънев, възхваляващи соцдепутата и Корнелия Нинова, поради ярко

нарушаване на закона. Сайтът беше регистриран в Лондон и хостван в САЩ, дирижира се от Гърция и всички са наясно кой стои зад него.

Напомняме, че със скандалните си поръчки от кабинета Борисов 3, именно Кънев и незаконните му ескостикери, за които предупредихме, вдигнаха цената на автопрегледите с 20 лева на кола. Ефект от въвеждането на незаконните лепенки няма, тъй като не работи изостаналата система за следенето на екокатегориите, която ще ни струва общо 300 млн.лв., нито в София, нито в Бургас, нито където и да било другаде. Резултатът от въвеждането на екостикерите е само в джобовете на депутата и касата на семейната му печатница. Напомняме също, че през април, като опозиционен депутат, той взе в последния месец на правителството на ГЕРБ в оставка поръчки за 14,659 млн. лв., като навсякъде фирмите му бяха единствен кандидат.


Предстоят още разкрития за политически и други изневери...

Мария Пенчева

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени