FACEBOOK

Слави с разкрития за NEXO

Днес излезе информация, че в пирамидата Нексо, Настимир Ананиев има общи фирми, а Асен Василев всеки ден е ходил в офиса им. Това обяви основателят на ИТН Слави Трифонов пред Тошко Йорданов.

"Имам чувството, че живеем в една абсурдна държава, пълна с лъжи. Асен Василев излезе по една телевизия и каза, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден."Когато излезе това с шкафовете на Бойко Борисов всички си траеха. Това е, така стоят нещата. Настимир Ананиев има общи свързани фирми. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки, но всички си траят, коментира Трифонов.

От своя страна, Настимир Ананиев заяви:

"Виждам, че пак жълто-кафявите “медии”се опитват да правят внушения по мой адрес!
Сега на базата, че познавам Антони Тренчев.
Да, познавам Антони Тренчев, бяхме заедно народни представители в 43-то Народно събрание. Имахме и идеи за общи проекти, за които не стигна времето да започнем.
Също така го познават депутатите и кадри на ГЕРБ Даниел Митов, Тома Биков и Петър Николов - които бяха заедно в ръководния орган на друга политическа партия - не виждам жълто-кафявите да пишат за тях!
Знам, че #Триадата (Борисов-Гешев-Пеевски) се опитва да изопачи всяко зрънце информация за да изглеждат зле техните опоненти - и да, аз съм техен опонент!
Не им вярвайте!
Не мога да коментирам случая с крипто фирмата по същество, тъй като не съм запознат с детайлите!"Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени