FACEBOOK

Защо Нинова не пуска СИК-аджията от Шумен?

Известно е, че съпругът на Корнелия Нинова е дългогодишен високопоставен служител на ЛУКойл, докато бос там е Валентин Златев, включително след като съпругата на бившия митничар и работническо-мениджърски приватизатор по времето на Костов, оглави Българската социалистическа партия.

Интересите в ловните стопанства и породеното приятелство покрай това мъжко развлечение, което буди доста неприятни емоции и медийни публикации в съвременния свят, където защитата на животните е издигната вече и в законодателна норма, ли е причината за близостта на бившия шеф на руския монополист на българския петролен пазар и червения министър на земеделието?

Това ли е причината Иван Иванов все още да е министър на земеделието?

Ето какво се питат в коридорите на властта, както разказват високопоставени източници пред 19 минути.

Да не би пък тази ловна дружба да е причина изобщо за избора за министър на бившия бос на СИК в Шумен според Търговския регистър, който по образование е ... историк?

Само напомняме, че Нинова направи най-щедрата кампания на БСП на третите миналагодишни парламентарни избори, без субсидия – фокус, който наистина трябва да бъде изследван от математиците и разследван от други професионалисти.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени