FACEBOOK

7 месеца след 19’ Терзиев стана кандидат-кмет, а отричаше, не може да разшири правомощията на районните

На 28 ноември 2022 г. 19 минути оповести Васил Терзиев като кандидат-кмет на София от десницата и всеки може да го види на 19min.bg. На 1 декември допълнихме, че заради това Борис Бонев, който тогава, а и по-късно се обявяваше за кандидат-кмет, ще трябва да се откаже от това. Всеки може да го провери. Както и че по онова време това беше отричано и от двамата. Даже бяхме брутално атакувани с лични съобщения за нашите „лъжи” и „непрофесионализъм” от човек на Терзиев, чиято принадлежност беше и потвърдена с последващите неловки опити за оправдание.

Каквото написахме, това и стана. Васил Терзиев беше представен на церемония а ла Стив Джобс в мол като кандидат-кмет на София от ППДБСС. А Борис Бонев се примири с ролята на водач на листата, въпреки забележките, които дни по-рано отправи към коалицията на ППДБ с ГЕРБ, която още веднъж беше доказана с гласуването в НС против падане на имунитета на Бойко Борисов.

Сигурно е случайно, но от сцената НЕ прозвуча никаква критика, още по-малко персонална към ГЕРБ или негов представител, към схемите, модела и т.н., който досега същите партии уж громяха. Вместо това, кандидатът обеща неизпълними неща. Например: по-големи правомощия за районните кметове, което никой градски кмет не може да им осигури. Защото за целта е необходима промяна в закона. А не кметовете я правят. Иначе в момента дори отпуските в районните администрации се разписват от градския. Не говорим изобщо за много по-съществени неща като бюджети например.

Друга сензация беше представянето на БСП-кмета на Район Изгрев за кандидат на десницата. Многозначителен коментар по повод цялата постановка на шоуто изрази човека, когото ДБ искаше да вдигне за граски, но остава кандидат само за районен кмет Трайчо Трайков: „Основният проблем при големите обединения е, че се заглушават въпроси, които не са по сърце на някой от партньорите”.


Създателката, също като Терзиев крупна дарителка със стотици хиляди лева и гуру на ПП Диана Дамянова, пиар пък коментира участието на кандидата за кмет по Нова, в което той осъди ДС, чийто шеф на главно управление, освен член на ЦК е бил дядо му, а висш офицер – собственият му баща: „СУТРЕШЕН БЛОК Е НАПЪЛНО НЕПОДХОДЯЩ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ ВИЗИЯТА НА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ, А КОГАТО И ТОЙ САМИЯТ НЕ СЕ СПАВЯ МНОГО, СТАВА ДОСТА ЗЛЕ.
АЗ СЪМ БОГАТ И НЯМА ДА КРАДА Е МНОГО ПОРОЧНО ВНУШЕНИЕ, ОСОБЕНО В СТРАНА , В КОЯТО СЕ СТАВА БОГАТ ИМЕНН ЧРЕЗ КРАЖБИ. ЗНАМ, ЧЕ СЛУЧАЯТ НЕ Е ТАКЪВ, НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ МНЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО. ДОРИ НАВЯРНО ГО РАЗДРАЗВА.
НАЛИЧИЕТО НА БУТОН

" ДАРИ" НА ЧЕЛНАТА СТРАНИЦА НА КАМПАНИЯТА НА КАНДИДАТА - МИЛИАРДЕР Е НАПРАВО СКАНДАЛНО.
ЩЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ПОСТАРАЕТЕ ЗА МОЯ ГЛАС.... АКО ВИ Е ВАЖЕН ДЕ”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени