FACEBOOK

В. Терзиев е кандидат-кметът на ПП/ДБ, Бонев му е транспортен зам: ГЕРБ

„Изненадаха ме, признавам си. Че ще имат общ кандидат е ясно - казва се Васил Терзиев. Лена щеше да е шеф на общинския съвет. В замяна Борис Бонев ще стане зам.-кмет по транспорта, а Любо Георгиев - главен архитект. Голяма сделка, голяма изненада. Нарича се "пазаруване", „за всекиго по нещо“ и вече сме го виждали как работи в Министерство на транспорта и в кабинета Петков - Нинова.

Колеги, кандидати за всичко в София и на всяка цена, моля ви, първо покажете на хората "максимално справедливо" и "безболезнено" споделяне на истината по следните въпроси:

Колко детски градини построиха вашите кметове от ДСБ и ДБ за 4 години при осигурени пари от данъците на хората, сегашните данъци, които искате да вдигате без да можете да ги инвестирате?

Колко тротоари направихте в кварталите в управляваните от вас 8 големи столични райони - при налични 14 пъти повече средства за ремонт на тротоари след нашите решения в съвета?

Моля ПП да кажат колко пари даде правителството им за строителство на детски градини в София след като Кирил Петков обеща 70 млн. лв. За да не се мъчат – ще ви кажа - НУЛА. 0 лева и 0 стотинки. Кръгли нули за София от страна на отбора на „Продължаваме промяната“.

Преди да удряте по джоба на хората във време на растяща инфлация и покачващи се цени, покажете какво направихте досега в София. Защото аз виждам хленчещи и оправдаващи се районни кметове, които не построиха дори по една нова детска градина при осигурени от „лошата“ Фандъкова пари – НУЛА нови градини в „Слатина“, НУЛА нови градини в „Красно село“, НУЛА нови детски градини в „Лозенец“.


ДСБ управлява вече 8 (осем) години центъра на София - в „Оборище“ и „Средец“. Това са два мандата и 8 годишни бюджета. Резултатите от тяхното управление определено заслужава промяна, съгласен съм!”, съобщи шефът на СОС Георги В. Георгиев.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени