FACEBOOK

2. г. застой, само дългът расте нагоре: Борисов

"Имаме едно много счупено нещо, наречено държава, и трябва да имаме голяма разлика с другите, за да се справим", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на живо във Facebook страницата си. “Ако разликата е няколко процента, ще е рисковано да се вкараме в управлението”, подчерта той.

"Били слаби институциите?! Ами сегашните институции са назначени от ПП, ДБ, БСП, да не пропуснем и ИТН. Последните, 2 години говореха много щуротии. Като видяха за какви крадци става дума, тогава чак тръгнаха да излизат от коалицията", каза Борисов. "Това са 2 години застой, с изключение на държавния дълг, който расте нагоре", уточни Борисов.

“Ако си имал 100 лв., сега имаш 80 лв. защото основните хранителни продукти и горивата са поскъпнали с над 60%. Ако си имал 1000 лв., сега имаш 700 лв. Вие заедно със симпатизантите на ПП обеднявате еднакво”, отчете още лидерът на ГЕРБ в друго свое изказване от миналата седмица.

Той призна, че ще е трудно да оправят положението, но припомни предишните кризи, с които управлението на ГЕРБ се е справило.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени