FACEBOOK

Без Киро и Асен хаосът започва да изчезва: Борисов

“30 дни, откакто ги няма Киро и Асен, и всеки ден бензинът и нафтата поевтиняват, при същата цена на барела на уралския нефт”, заяви на среща с членове и симпатизанти в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. “Ако така продължи да пада цената на нафтата и бензина, означава, че сме били прави, че от България се изнасят огромни суми - по 30 милиона на ден се изнасят”, подчерта той.


“Ако така продължават да им излизат далаверите, и то в огромни размери, то те са работили само за да ощетяват българския народ. Всеки ден са ви бъркали в джоба. 30% е паднала цената на горивата по бензиностанциите, а кое се е променило? Войната не е спряла, всичко си е същото, просто ги няма Промяната. И всичко в държавата се нормализира, хаосът започва да изчезва”, заяви още той.


“В сряда ще представим един мащабен документ - план за възстановяване на страната”, обяви още Борисов на друга среща с избиратели в Хасково. “Той касае всяка една сфера - енергетика, земеделие, култура, спорт, туризъм”, поясни експремиерът.


“В тази програма залагаме изключително много на възобновяемите енергийни източници, но не само на слънчеви панели и вятър, а на язовири и каскади. По тази програма ще работим в следващите години”, посочи лидерът на ГЕРБ.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени