FACEBOOK

Обидно е Радев да ме сравнява с Петков: Борисов

Президентът Радев ме обиди много като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Ако иска, може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме. Направихме България да притежава 80 км от компресорните станции на Балканите - ново строителство. Направихме България страната с най-силно развита газопреносна система на Балканите. Как ще ме сравнява с Кирил Петков? Това е най-голямата обида, която ми е нанесъл.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Рилския манастир.

На въпрос трябва ли България да има договор с „Газпром”, Борисов заяви: "Не. За първи път връзка с Гърция започнах да правя аз. Не сме чакали 10 години.... Иван Костов защо не я направи?"
Борисов: Договорените танкери с газ се крият, защото излизат в пъти по-скъпо

Борисов заяви още, че първото нещо, което ГЕРБ са направили на власт през 2009 г., е да махнат посредниците на газа, които сега са възстановени, тъй като "над 120-130 млн. лв. на месец в момента крадат посредниците".

По думите му целта е да се фалира „Булгаргаз“, който се е „набълбукал със стотици милиони загуби“.

„За съжаление, броят на жертвите (б.р. по пътищата) и катастрофите се вдигна драстично по времето на Бойко Рашков. Изключително неподдържани пътища, година и половина не пипнати – нито мантинели, нито асфалт, нито нещо ново. Построиха къщичка за птички“, добави Борисов.

"С всеки изминал ден и щетите, които са нанесли партията на промяната в страната, нашите избиратели не допускат да се коалираме с тях. Не мога да говоря за другите партии, без да минат изборите и да видя резултатите", заяви лидерът на ГЕРБ.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени