FACEBOOK

С единение ще излезем от кризата: Борисов

“ГЕРБ сме отговорни и търсим път за единението на нацията, за съединението на силата, за да излезем от кризата”, заяви лидерът на партията Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти на в Ловеч.

“Какво ще постигнем с тази омраза? Народът трябва да бъде единен и всеки политик, който си позволява да разединява народа, трябва да получи шамар от него на изборите”, подчерта той.

Бившият премиер припомни, че той и екипът му са можели да дойдат до Ловеч по АМ Хемус, чието строителство беше замразено от кабинета Петков-Нинова. Борисов цитира изказването на регионалния министър по темата.

Иван Шишков каза, че спирането на Хемус е идиотия. Идиотия може да се извърши само от идиоти“, подчерта той и припомни, че всички инфраструктурни проекти, които имат стратегическо значение за развитието на страната са спрени от тандема Петков-Василев, докато са били на власт през последните около 2 г. първо като министри на икономиката и финансите в служебните правителства, а след това със собствен кабинет, управлявал 7 месеца.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени