FACEBOOK

Имаме антикризисен план: Борисов

Планът на ГЕРБ не е Библия и Коран, но показва как да извадим страната от кризите”, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представяне на План за възстановяване и развитие на България в НДК. Той заяви, че документът ще бъде качен в интернет, където може да бъде разгледан и подобрен.

"Всички дават очаквания да ги извадим от кризите. Две години чакахме план за възстановяване, но него го няма. Всички други държави се справиха, без България, защото явно излишъците са толкова големи,  че не им трябваше, а в същото време всяка седмица - по 500 млн. дълг. Затова заглавието е компилирано - и кризите, и плана да ги има", заяви той и допълни, че хората се надявали от партията да им дадат надежда”, посочи бившият премиер.

“Хората видяха цените на храните и бензина, чудовищната инфлация, обедняването. Те го знаят, искат надежда да им дадете. Не може да дадем надежда, че ще увеличим това и това, а как държават ще изкара пари, как ще се вдигне БВП, какъв ще е растежът и най-вече с какви инструменти",  каза Борисов.

Той в нарече Томислав Дончев "главен редактор" на документа и посъветва кандидат-депутатите да се позовават на плана по време на обиколките си.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени