FACEBOOK

Трябва да се мине през избори: ДПС

„Смятаме, че трябва да се мине през избори”, заяви пред Nova депутатът от ДПС Рамадан Алтай. “Защото това, което се случи през последните 6 месеца и преди това - участието на Кирил Петков, Асен Василев и другите в управлението на държавата, показа, че те не са в състояние да я управляват”, аргументира се той.

„Коалицията явно няма цел, визия и ориентация. Управляващите в последно време само си дърпат чергата. Дунчев обвинява една политическа формация, ИТН извадиха несъгласия с управляващите. Явно е, че управлението на държавата не е в онзи комфорт, който ни се представяше досега”, посочи Аталай.

„Разложиха се на съставните си части. Виждате, че един премиер тръгна да обяснява, че ще говори с всеки депуат за вота да гласуват по съвест. Мнозинството за свалянето на Никола Минчев не е онова мнозинство, което да може да управлява след като падне правителството. Още е много рано да се говори. Сложили сме тигана преди да сме уловили рибата", заяви депутатът.

По думите му в момента е дошло времето за избори, а когато това се случва обикновено „на преден план се изкарва ДПС като бостанско плашило”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени