FACEBOOK

Нинова жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС: Станишев

„Защо Нинова жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС, а БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите?”, запита шефът на ПЕС Сергей Станишев на страницата си във Фейсбук. „Партийната лоялност не ми позволяваше до този момент да коментирам резултатите на БСП. Очаквах Националният съвет да даде ясен знак, че е разбрал посланието на избирателите на тези избори. Това не се случи”, посочи той.

„Стана очевидно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез груби лъжи и манипулации. Чрез фейсбук постове на партийния лидер. Левият опит за политическо шоу”, посочи Станишев.

„Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията”, написа той.

„Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация? Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?”, запита още Станишев.

“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на “Позитано” 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум.”, заключи шефът на ПЕС.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени