FACEBOOK

Наглостта на Хр. Иванов и другите е безгранична: Борисов

 “Учуден съм как 5 служителки от една фирма даряват по 20 хил. лв. за една партия (Демократична България)?”, коментира от Ямбол лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка със скандала около пирамидата NEXO.

”Какви са тези служителки с толкова будна гражданска съвест. Тази партия беше наш коалиционен партньор, някой трябва да поеме вината, че са се издигнали в политиката. Не се отричам от времето, в което сме били заедно”, подчерта той.

“Опорката им е "кал и каскети", и едва ли не, че ние им го причиняваме. Не сме виновни ние за злоупотребите”, коментира лидерът на ГЕРБ.

“Това, че в историята с Nexo са намесени и израелските служби, водещи в разследването на киберпрестъпления, значи, че се работи усилено по разследването. Но политическата вина за това, че тези хора са се развили по времето на ГЕРБ, както и Христо Иванов, както и за Тренчев и за Ананиев, щом сме били заедно, и щом той казва, че Тома Биков, Дани Митов трябва да кажат, че щом са били заедно, значи са виновни, остава и ние да сме виновни за това”, заключи Борисов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени