FACEBOOK

Глупакът се убива с мълчание: Борисов

"Глупакът трябва да се убива с мълчание, иначе и ти ставаш глупак, Радичков го е казал ", заяви Бойко Борисов, в коментар за дебатите, на които Кирил Петков се появи неканен, а представителите на ГЕРБ напуснаха.

"Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати и браншови организации, защото, за съжаление, политическата класа излезе извън контрол. Дори и така наречените дебати не се занимават с важните теми, каквато е туризмът, например", констатира той на среща със синдикатите от туристическия и ресторантьорския сектор.

От бранша направиха своите предложения за подобряване на рекламата на страната ни. Те изразиха желание да бъде съставена камара, която да обедини представителите на бизнеса.

"Ние винаги се вслушваме в синдикатите. Всички политически партии трябва да се обединим върху това, което бранша предлага. Ние сме направили ДДС 9% и ще го оставим така, защото е важно за бизнеса. 26 хил. предприятия са в този сектор", изтъкна Борисов.

"Синдикатите могат да разчитат на нас и като опозиция, и като управляващи, че ще представляваме вашите интереси в НС", заключи лидерът на ГЕРБ.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени