FACEBOOK

Българите искат справедливост и възмездие: Радев

“Правителството трябва да бъде много внимателно, да знае с кого и с какво си има работа”, заяви пред журналисти президентът Румен Радев в коментар за списъка с 19 имена, който премиерът Кирил Петков предостави на Прокуратурата. “Убеден съм, че борбата срещу корупцията трябва да се води със силата и легитимността на институциите, а не само с популярността на социалните мрежи”, подчерта той.

“Безпардонните методи с погазване на закона, използвани от предишното редовно правителство, доведоха до сгромолясване на техния режим. След зловещото плячкосване на държавата в продължение на много години, българите са зажаднели за справедливост и възмездие. Затова всяко открито противопоставяне на правителството срещу корупцията среща одобрението на хората”, категоричен е държавният глава.

„Важно е, че между правителството и президентската институция има една конструктивна комуникация. Да, правителството има нужда от подкрепа в тази тежка криза, но не можем да се надяваме единствено и само институциите да решат тежките проблеми пред България“, добави Радев.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени