FACEBOOK

Пета част от сензационната книга на Минчев за криптокралицата Ружа Игнатова

19 минути представя ексклузивно първите глави на влязлата за печат книга Ружа Игнатова - измамница или жертва на нейния пиар лорд Евгени Минчев, който е и дългогодишен изповедник на изчезналата яко дим криптокралица и милиардерка, издирвана от спецслужбите на САЩ и други държави, включително и нашите по цял свят. Човекът, създал медийния образ на легендата, проговаря с пикантни разкази за томчето на издателство Ние жените, което ще бъде на пазара в средата на март.

Ружи, ружи, бели ружи...

Навлизането на Игнатова в конкурса Бизнесдама на годината всъщност не датираше от Голямата награда а от една бегла, но съществена номинация през, струва ми се 2012 година. Тогава мой почетен гост беше известната британски Пи ар Лиз Бруър, позната с работата си със супер звездата Шърли Беси и покойната днес Ивана Тръмп. По време на Руския бал, който проведох тогава в луксозен хотел в Правец, Лиз връчи на Ружа номинация за Бизнесдама на годината- международен бизнес. Оркестър Каручка, за чиито ръководител Митко научих, че е починал наскоро, си тръгнаха от там с не малко бакшиши от Ружа. Ружи, ружи, бели ружи сигурно кънтя над 25 пъти в мраморните фоайета.

Беше забавно съвпадение, че г-жа Бруър и Игнатова бяха облечени с вечерни дрехи в един и същи цвят. Дрес код не беше зададен, така че съвпадението изненада всички. Ружа се интересуваше от зодии и второто съвпадение беше, че и двете са от зодия Близнаци.

Обърканите ми спомени с Игнатова може би се дължат на факта, че никога не съм възнамерявал да ги описвам и систематизирам така детайлно. Някъде по това време тя ми изпрати автомобила си за да ме вземе до Thracian cliffs golf, с уговорката да бъда върнат обратно в Слънчев бряг, където обитавах един от президентските апартаменти на семейство Арабаджиеви.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени