FACEBOOK

Мед. сестра в Тенеси припадна след получаване на ваксината срещу К19 (Видео)

Главната медицинска сестра в болница в Чатануга, Тенеси, припадна малко, след като получи ваксината срещу COVID-19 на Pfizer-BioNTech, съобщава FoxNews.com.

Тифани Доувър от CHI Memorial Hospital излезе да говори пред репортери малко, след като бе ваксинирана.
В мрежата се разпространи видео, което показва, че тя отговаря на въпросите на медиите и изведнъж губи мисълта си.

"Съжалявам, чувствам се наистина замаяна", каза тя. "Съжалявам." Тя се отдалечи от трибуната и припадна. Лекарите, които били наблизо, успяха да я хванат.


Виж видео ТУК!

News Channel 9 съобщи, че минути по-късно тя е успяла да се обърне към журналистите. Според лекарите не съставките на ваксината са причина за случилото се.

Доувър съобщи, че има заболяване, при което може да 

припадне, когато почувства болка.

"Просто ме удари изведнъж", каза тя. "Чувствах се малко дезориентирана, но сега се чувствам добре и болката в ръката ми изчезна", каза тя.

Здравните служители в САЩ одобриха ваксината и разпространението й, но все още има обществено безпокойство относно инокулацията.

Майк Пенс стана най-известният получател на ваксината в САЩ по-късно.

Вицепрезидентът на Съединените щати се ваксинира срещу коронавируса на живо по телевизията. На Майк Пенс и съпругата му Карън бяха поставени дози от ваксината на Phizer и BioNTech. Целта на акцията беше да се покаже на гражданите, че политиците не само агитират за ваксинация, а на свой ред участват в нея.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени