FACEBOOK

Ал. Петров признава хакване на изборните машини в скандален запис на Ст. Цанов

 В пуснато късно в събота ново видео, посветено на заплахите, отправени към него от Алексей Петров, авторът и водещ на най-популярния български ютюб канал, надминал тази седмица 500 000 абонати, Станислав Цанов прави истинска сензация. На записите от срещите и разговорите му, в които застреляният отправя недвусмислени предупреждения, че Цанов „ще си плати”, „ще бъде наказан” и дори „ще изчезне”, ако не свали интервюто си с пробилия ЛевИнс хакер Емил Кюлев, има и политически скандал.

Алексей Петров сам показва копия от кореспонденцията на журналисти във всички системи и се хвали, че нагласява изборните резултати, тъй като неговите компютърни специалисти са пробили системата през машините.

Това дава отговор, както на досегашните въпросителни с какво Алексей Петров би могъл да бъде толкова полезен и близък на Продължаваме промяната, така и на подозренията, които неведнъж са изказвани в парламента, че тази партия е възможно да е имала изкуствено подобряване на резултатите. Във висшите кръгове отдавна се говори за хвалби и на държаните от нея ръководители на държавната компания, която ръководи процеса.

Напомняме също, че за Алексей Петров работеше и бившият шеф на службата за борба срещу киберпрестъпленията в МВР, който преди това пък беше отстранен от Комисията за надзор над хазарта, след като Васил Божков напусна страната ни през януари 2020 г.

Видеото е общодостъпно в YouTube.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени