FACEBOOK

Имал ли е срещи К. Петков с А. Петров и ако да - кога, къде и защо? Бил ли е посредник А. Петров между ГЕРБ и ПП за кабинет: Слави


"Убийството на Алексей Петров беше предизвестено. Имаше два опита за убийство срещу него. 2002 г. беше уцелен в гърдите и в крака, но оживя. И 2015 г. беше стреляно срещу него с гранатомет. Тоест, това което се случи днес, не беше неочаквано. Но то ясно показа, че държавата и службите са слаби и скопени".

Това написа във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. По думите му те не са в състояние нито да прогнозират, нито да предотвратят подобен показен разстрел.

"Нали в онзи прочут запис Кирил Петков каза, че трябва да овладеят службите и те да станат техни? И ето, с помощта на Бойко Борисов, те овладяха службите и какво от това? И някак си, от само себе си възникват следните въпроси:

1.Това началото на гангстерска война ли е?

2. Има ли връзка между убийството на Къро, смъртта на единия от братя Галеви и убийството на Алексей Петров?

3. Имал ли е общ бизнес бащата на Кирил Петков с Алексей Петров?

4. Имал ли е срещи Кирил Петков с Алексей Петров и ако да - кога, къде и защо?

5. Бил ли е посредник Алексей Петров между ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ в разговорите за съставяне на редовно правителство?

6. Има ли нещо общо взрива срещу Иван Гешев с убийството на Алексей Петров?

7. Защо НСО охранява Кирил Петков, ген. Атанасов и Христо Иванов? Има ли заплаха срещу тях и ако да - от кого и откога?

И осми въпрос, но няма да е последен: Как ще ни приемат в Шенген след тези показни убийства, взривове, безпомощно МВР и въобще безпомощни правоохранителни институции, и безполезни приказки за реформа в съдебната система?", пише още Трифонов.

"Това са въпроси към управляващите, защото те носят отговорност за състоянието на държавата", завършва той.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени