FACEBOOK

Публична тайна е, че Петров беше свързан с ППДБ: Костадинов

Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ. Връзките му с лицето, известно като "Татко Петко", бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите. Докато американските медии се готвеха да се упражняват с фалшивата новина за въображаема връзка на „Възраждане“ с въображаеми "руски шпиони" в Англия, стана ясно, че в София е убит Алексей Петров.

Тук вече е налице нещо съвсем различно – ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична тайна е, че Петров беше свързан с ПП-ДБ, а връзките му с лицето, известно като "Татко Петко", бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите.

Когато престъпни мутри като сегашните управляващи от престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се, няма как да не припомня и странното съвпадение между пристигането на новия американски посланик и внезапните покушения срещу знакови престъпни фигури като Къро и сега Петров.

Едно е ясно - мутренското правителство върна обратно забравените мутренски години. Остава само да си зададем един последен въпрос - кой ще бъде следващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на държавата, та какво остава за нашата колониална територия.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени