FACEBOOK

Само 19 от 56 БСП-кметове уважиха Нинова

Повече от половината кметове на БСП не са се отзовали на поканата на председателя Корнелия Нинова за среща, в т.ч. и всички градоначалници на областниградове, предаде Червен Ефир. Само 19 от общо 56 не са отказали да отидат на Позитано 20.

Разговорът е изключително закъснял и няма как да възстанови прекъснатата с години комуникация с централата, посочват бойкотиращите. „4 години ръководството неглижира кметовете, говори само за децентрализация, която не се случва и само си записва нашите проблеми, които си остават на хартията“, заяви един от кметовете за Червен Ефир.

Друг посочи като проблем липсата на каквато и да е партийна позиция за форумите и позициите в Сдружението на общините. Като капак на всичко това кметове определят като обидно изказването на приближения до ръководството на БСП политолог Калоян Методиев, че вина за загубата на левицата носят и кметовете. „В моята община БСП е първа политическа сила. Години никой не ми се е обаждал да ме пита как се оправяме, имаме ли нужда от подкрепа за кампанията. Ние на местно ниво се справяме и си работим за партията и за гражданите, но никой не ни потърси да споделим опит как се печелят избори“, разказа друг кмет, пожелал да не бъде оповестяван, заради вълната на реваншизъм към критикуващите ръководството.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени