FACEBOOK

Пеевски няма нищо общо с ДПС: Карадайъ

„Делян Пеевски никога не е бил част от ДПС”, заяви лидерът на Сараите Мустафа Карадайъ на среща с младежи от Хасково. „Той никога не е участвал във взимането на политическите решения в партията, защото тя функционира съгласно решенията на своите колективни органи: ЦОБ, ЦС, областен, общински съвет, местен съвет”, подчерта Карадайъ.

„Г-н Пеевски не е бил член на ДПС, но той е мой личен приятел от 2001г. и един от близките хора до ДПС от 2008 г., той стана част от гражданската квота и активно сме работили в защита на демокрацията в България и евроатлантическата ориентация на България", добави той.

„Магнитски e инструмент за политически решения, това разбрахме от всички социолози, политолози и анализатори. За да можем ние да си формираме нашето поведение, отношение и позиция към когото и да е, ние ще го направим само информирани и разумни, докато няма факти и доказателства, а има едни твърдения, г-н Пеевски е приятел на ДПС и той има този образ именно защото е приятел на ДПС. Ние не си изхвърляме приятелите на база твърдения, а напротив правим политика на база факти, а не на внушения," заяви още Карадайъ.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени