FACEBOOK

Истината победи: Т. Йорданов, ИТН

„Истината победи и се видя, има удовлетвореност”, заяви пред bTV шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов в коментар за скандалния запис от заседанието на ПП.

“Ние сме нормални хора и това е намигване към цялата ситуация. Знаете израза „Ще си взема пуканки, за да им гледам сеира“”, каза той след като от  формацията му пуснаха кадър как гледат брифинга на бившия си съпартиец Радостин Василев.

“Слушахме как Кирил и Асен говорят как трябва да се овладеят службите и как това е синхронизирано с чужди посолства и "законно, незаконно" да се уволнят всички в администрацията и контролните органи. Как ДПС няма да бъдат атакувани, защото Христо Иванов им казал, че им трябват. Кой е малкото ДПС в този случай - ДБ. А кой малкото ГЕРБ – ПП”, коментира Йорданов.

"Промяната е по-неприемлива от всички. Не сме чули толкова брутален запис на ГЕРБ. Дори Бойко Борисов не си е позволявал да говори такива неща. Не са правили това, направиха куп други глупости, но не сме видели такава откровена жажда за власт. Асен Василев и Кирил Петков са болни на тема власт с всякакви средства", посочи той

Йорданов обърна внимание, че от 4 часа запис няма коментари за това как да се справим с инфлацията, бюджета и растящите цени.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени