FACEBOOK

Какви записи: Руди

“Твърденията, че са направени някакви записи, са пълни лъжи, никой не е правил подобни записи. Вчера г-н Петков беше много уплашен, не знам защо - явно от принципната позиция, която ще представим днес пред вас", каза днес Радостин Василев.


Аз не мога да допусна това предателство, защото голяма част от граждани са получи доверието на ПП заради борбата срещу ГЕРБ, заяви Василев и обяви напускането си на ПП.


Никой не е правил записи, нито в централата, нито другаде, аз не разполагам с такива записи, уточни Василев. Той уточни, че ще предостави записи на медиите от Националния съвет на ПП, който е 5 часа, за да се види, че няма манипулация.


Според Кирил Петков Василев се готви да пусне на пресконференцията изфабрикувани записи на разговори с депутати от коалицията. Снощи съпредседателят на "Продължаваме промяната" заяви, че зад това стоят службите, "дълбоката държава", с цел провал на бъдещо правителство.


„Ние напуснахме Има такъв народ, защото мафията проби ИТН. За съжаление една година по-късно аз и моите колеги сме изправени пред същото. Аз не мога да подкрепя коалиция между ПП/ДБ и ГЕРБ/СДС. Ще гласувам против и ще напусна парламентарната група на Продължаваме промяната.


Според него има задкулисие във втората политическа сила в парламента и отрече да са правени записи в партийни централи.


„Кирил Петков се страхува от записи, с които аз не разполагам“, обясни Радостин Василев.


„Това е дълбоката държава – структури с различни интереси се събират с друга цел. Подкрепихме Кирил Петков, за да продължим антикорупционната политика. Второто беше – никаква коалиция с ГЕРБ. Сега ще имат министър-председател, областни управителите, ще си разделят регулаторите“, каза Василев.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени