FACEBOOK

Аз не мога да допусна това предателство: Руди Гела за ротационното правителство

Аз не мога да допусна това предателство, защото голяма част от граждани са получи доверието на ПП заради борбата срещу ГЕРБ, заяви Радостин Василев и обяви напускането си на ПП.

Никой не е правил записи, нито в централата, нито другаде, аз не разполагам със записи, уточни Василев.

Според Кирил Петков Василев се готви да пусне на пресконференцията изфабрикувани записи на разговори с депутати от коалицията. Снощи съпредседателят на "Продължаваме промяната" заяви, че зад това стоят службите, "дълбоката държава", с цел провал на бъдещо правителство.

„Ние напуснахме Има такъв народ, защото мафията проби ИТН. За съжаление една година по-късно аз и моите колеги сме изправени пред същото. Аз не мога да подкрепя коалиция между ПП/ДБ и ГЕРБ/СДС. Ще гласувам против и ще напусна парламентарната група на Продължаваме промяната.

Според него има задкулисие във втората политическа сила в парламента и отрече да са правени записи в партийни централи.

„Кирил Петков се страхува от записи, с които аз не разполагам“, обясни Радостин Василев.

„Това е дълбоката държава – структури с различни интереси се събират с друга цел. Подкрепихме Кирил Петков, за да продължим антикорупционната политика. Второто беше – никаква коалиция с ГЕРБ. Сега ще имат министър-председател, областни управителите, ще си разделят регулаторите“, каза Василев.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени