FACEBOOK

Войната с ГЕРБ е поне до местния вот през 2023: Т. Дончева

"Смятам, че се води една война, която не е приключила с последния вот между ГЕРБ и онова, което ГЕРБ са сложили по властите, и то във всички власти”, заяви пред БНР Татяна Дончева.

„Голямата, решаваща битка ще бъде на местните избори. Когато ГЕРБ пусне властовите позиции по места, ще има много развръзки на много други места. Но и за тази битка – за местните избори, борбата за правоохранителните органи може да се окаже решаваща и за местните избори”, посочи тя.

“Няма правителство на всяка цена. Образователната система във всички видове неща, за които човек се образова, включва обем познания, които човекът трябва да усвои за единица време. Талантливите ги усвояват по-бързо, имаме хора да вземат две години за дена, може да има някой да взема три години за една, но когато се опре до това да се вземат пет години за една и десет години за една, обикновено това не става така. За колко могат тия хора да вземат материала, не мога да кажа, но защо пък да сме черногледи?", каза още Дончева в коменатр за кабинета. И добави, че “Гешев не трябва да бъде молен, а принуден да напусне, както стана с Цацаров”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени