FACEBOOK

Сричащият ГЕРБ-депутат, син на кмета на Симитли, издигнат до секретар на НС

Депутатите гласуваха назначението на нов секретар на парламента Стефан Апостолов от ГЕРБ, който се прочу с това, че изпитваше затруднения при четенето на текста по законопроект в 44-ото Народно събрание, предаде OFFNews.bg.

Синът на кмета на Симитли Апостол Апостолов беше рекордьор по преференции и на трите парламентарни избора миналата година, и влезе в парламента от квотата на ГЕРБ за 1 МИР Благоевград.

На последните парламентарни избори Стефан Апостолов беше последен в листата на ГЕРБ в района - чак на 22 място, но събра рекордните 6852 преференции и пренареди листата.

На изборите през юли той получи 6275 преференции, пак пренареди листата и отново стана втори. Абсолютен рекорд обаче постави той през април, когато получи над 9000 преференции и така измести водача на листата.

Депутатите гласуваха и Димитър Данаилов Недялков от "Продължаваме промяната", който положи клетва на 23 декември, да стане член на Комисията по труда, социалната и демографската политика и Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени