FACEBOOK

2022: На кого ще помогне Тигърът/ Барсът?

Наричаме бъдещата 2022 г. на Тигъра, но оригинално тя е на Барса, включително в традиционния български календар, а в нашата култура това хищно животно от семейство котки дава и царското име Борис. За кого каква ще бъде тя и как да се подготвяме за нея?

Бивол/Бик

От 1 февруари, когато е официалният старт на китайската нова година, очаквайте големи промени, докосване до прогреса и иновациите. Вашият знак е символ на мъдростта, така че добре обмисляйте всичко и не се хвърляйте току-така в приключения, а търсете дълбочина и смисъл.

Мишка/Плъх

Мишката, която ни управлява до 1 февруари догодина, ще има година, изпълнена с щастие, напредък и други хубави неща, но трябва да минете от теорията към практиката – сиреч, да поработите здраво. Годината не е за разчитане на късмет, а за труд и резултат от него. Запретнете ръкави и застанете на първа линия и в работата, и в любовта.

Заек

2021 г. беше за вас година за запознанства, а идващата е за използването им за добри каузи – делови, любовни и каквито вие решите. 2022 г. може да бъде прекрасна за вас. Дава ви се шанс да подобрите позициите си. А таланта да правите приятелства продължава да работи за вас.

Дракон

Годината ви е за приятелство, за укрепване на междуличностните връзки, за отваряне във всичко, в по-широк смисъл. Всичко зависи от вас и отдадеността ви на онова, на което сте се посветили. И не обръщайте внимание на онези, които ще кажат, че нямате късмет, понеже Тигър и Дракон е известно противостояние, защото късметът е награда за смелост.

Змия

От миналата година очаквате това, което ще се потвърди през 2022 г. Ще получите и лично, а вероятно – и обществено признание. Изненадите са в любовта в първата половина на годината. Не се плашете от битки.

Коза/Овца

Никой не може да ви спре между юни и октомври, което налага добре да изберете приоритетите си и терена на своите победи. Дават ви се големи шансове. Късметът е с вас, много въжделения можете да видите осъществени в живота си.

Маймуна

Енергични, оптимисти, преди всичко амбициозни – вярвайте в себе си и своите възможности. Особено в сърдечните дела. Любовта върви добре, в бизнеса трябва да бъдете доволни, защото пари не се предвижда да ви липсват, макарл и харчовете да се вдигат.

Кон

Вие се водите късметлиите на годината. Съдбата ви отрупва с внимание и радости, даже да ги получите, когато най-малко ги очаквате или не сте съвсем подготвени за тях. Усмивката просто не бива да слиза от лицето ви.

Петел

Съдбата няма да ви изостави през 2022 г., макар да трябва да бъдете внимателни и упорити, за да получите онова добро, което ви е писано. Много позитиви се предвиждат и в любовта, и в работата, където ви се дават по-качествени връзки.

Куче

Отдайте се на удоволствия, не бъдете затворени и асоциални. Инвестирайте повече енергия в настоящата си връзка. Имате шансове за отлични резултати в работата. Ще правите важни стъпки напред. Ще помогне да влагате повече страст във всичко.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени