FACEBOOK

2022: Година за работа, справедливост и любов

В края на миналата година прогнозата ни за тази 2021 г. беше, че ще бъде година на Голяма Промяна – начало на цял нов 19-годишен цикъл на трансформации, и това се сбъдна, че ще бъде трудна икономически и с голяма инфлация, което също се сбъдна.

2022 г. ще бъде астрологично под много мощната сянка на Сатурн, което значи, че ще има справедливост и всеки ще си получи заслуженото – добро или лошо, а темата с върховенството на законността и правосъдието явно и звездно ни се дава да бъде доминираща.
Сатурн не е никак лесен спътник. Той изисква много да се работи, да не се шмекерува, да не се краде. В противен случай, щом има престъпление, ще има и неминуемо наказание.

Фактът, че пътищата им с царстващия Юпитер – планетата на голямата власт, на наградите, на успеха и късмета, се разделят в самия край на 2021 г., а през 2022 г. най-голямата планета влиза в Риби има и добро, и не чак толкова добро тълкувание.

От една страна – политически, въпросът за върховната власт е решен и връщане назад изглежда мисия невъзможна – старата власт мина 19-годишния си период от края на 2001 – началото на 2002 г., когато се установи, до края на 2020 – началото на 2021 г. От друга страна, икономически, Рибите са кротък знак, при който парите в смисъл на спокойствие, за което се грижи Юпитер, се чувстват добре Т.е. очакванията са нещата да се поуспокоят със стресовете на пазарите, които преживяхме през 2021 г. – стига само да споменем тока, газа, горивата, а оттам и всички други стоки. Както според астролозите, така и според икономистите обаче, за да получим пълно успокоение и да достигнем нова нормалност, ще трябва да потърпим до 2024 – 2025 г.

А стартът на 2022 г. с ретроградна Венера – тя управлява парите, благосъстоянието, любовта, и малко по-късно в средата на януари с ретрограден Меркурий, който пък има грижата за бизнеса и комуникациите, означава доста трудна зима.

Нумерологично 2022 г. е Шестица. Защо? Защото сборът от числата 2+0+2+2=6. Какъв символ е това за тълкуващите числата?
Шестицата е символ на важни за живота ни неща. Едната посока са любовта и приятелството. Те ще бъдат в разцвет след края на януари и обръщането на Венера към нормалния й ход.

Другото важно нещо, в което се предполага, че ще ни върви, е хазартът, разбиран в пряк смисъл, но също и в преносен – като риск, като смелост, като дързост – тези неща ще бъдат благоприятствани от съдбата.

Третото, вече не толкова приятно, което Шестицата носи, е определяно от нумеролозите като „сериозни проблеми с близки хора”, най-често здравословни.

Как Шестицата ще повлияе на всеки от нас – четете на следващите ни страници. 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени