FACEBOOK

2022: Добра за Рибите и Овните, много пари при Водолеите

Овен

След 12 г. отсъствие Юпитер отново ви посещава, така че очаквайте ново начало. Трябва да го посрещнете зряло, концентрирани и с по-малко страх от грешки. Първите 4 месеца ще бъдат за вас нещо като преддверие, като антре за очакване, за да разберете накъде духа вятъра и отиват нещата. Излезли от сатурновата дупка около рождения си ден, ще усетите новото, ще се насочите към проектите в работата и любовта със свежи сили. Ще трябва покрай добрите перспективи, завинаги да се откажете от стари неща, да се консолидирате, да гледате нещата в дълбочина и да не бързате.

Телец

През първата половина на 2022 г. могат да се появят нови шансове. Тази година ви е дадена да оправите онова, което през 2021 г. не беше както трябва. През втората половина, когато Юпитер стига в съседната зодия Телец сякаш приближава до вас онова, за което мечтаете или се надявате. За да се получат нещата, ще трябва да се откажете от неща, с които сте свикнали и сте приели за абсолютни. В това е и ключът към успеха, все едно дали в работата или в любовта. Годината раздава награди на онези, които съумеят да играят и да преоткриват себе си и другите. Но без да бързат.

Близнаци

Не гледайте на 2021 г. с нови очи, важно е било да научите важни неща за себе си и за света наоколо. Изправени сте пред важен избор межзу януари и май. Не се страхувайте, дори да трябва да тръгнете по нов път. След преминаването на Юпитер в Овен нещата започват да се отварят за вас. Възможно е да добиете нови отговорности в деловата сфера. 2022 г. ви връща важен дар: креативността, лекотата и усмивката. Потръгва.

Рак

Трябва да кажете „Стига” на онова, което досега ви дърпа назад, а вие упорито го определяте като „сигурност” и се страхувате да прекрачите отвъд. Имате чувството, че промяната е неизбежна, като може да е работна, даже на местожителството. Годината може да тръгне трудно, но април се очертава добър за вас. Може да се оприличи на трамплин. Както се казва, „за да вземеш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което не си правил”. Деловите каузи ще останат на заден план, защото ви очаква качествено развитие във важна лична връзка.

Лъв

2022 г. за вас е крачка напред след 2021 г., която сякаш ви беше задържала на едно място с голям натиск и в работата, и в любовта. Сякаш ви беше поставила далеч от трона ви на крале, който трябва сега да си върнете. Ще вдигнете октавата, ще намерите време за някакво отдавнашно желание, за да стане действителност. И няма сами да чукате на отдавна затворените врати, за да се отворят пред вас, а може някой да ви покаже други порти, които лесно за се открият.

Дева

Вие се чувствате като пред огледало. 2021 г. ви принуди да късате схеми, връзки, спорове. В работата имахте 3 трудни години. Ето, че идва време да поискате повече и да ви се даде. Първите 4 месеца няма да минат без битки. Добрата новина е, че всичко ще си дойде на мястото. Към средата на годината очаквайте важните промени. След годината на проблеми, идва година на решения. Нещата ще започнат да ви изглеждат по-стабилни. Може да имате самостоятелни проекти в работата, да намерите стабилна връзка, даже брак и да заченете първо дете.

Везни

Сега зависи от вас – ще намерите икономическа независимост, но трябва да сте добре подготвени, защото парите, също като изкуството, искат жертви и подготовка. Казваме го, защото излизате истински на терена през май, когато Юпитер променя позицията си. Който играе, печели! Ще се почувствате нова версия на себе си.

Скорпион

Търсите усилено своето място под звездите. Вие продължавате периода на трансформация, не сте стигнали до финалната точка на прехода си. Сатурн е в четвъртия ви дом и е точно време за прераждане като Феникс от собствения ви прах, след като през последните години активно търсихте, не се страхувахте да спорите, да пожелаете да затворите една страница от живота си. Може да е било трудно и даже болезнено. Връщте се към хазата на белия лист. Добрите възможности за реализации в полето, което ви интересува идват от октомври. Близо сте вече до мечтания си нов живот.

Стрелец

Вашият знак е на оптимисти, водени от вяра и гледащи на всичко с добро око. 2021 г. за вас може би беше година на спирачките от различен вид и характер. 2022 г. ви връща работа, пари, пътешествия, любими занимания, които напоследък в голяма степен трябваше да се примирите, че не вървят като преди. Трябва ви повече баланс. Годината е на шансове в бизнеса, на нови контакти – може едно приятелство да стане нещо повече, на увеличаване на вашия свят.

2022 г. е по-добра за вас от 2021 г. и дори да започне по-трудно, от средата на май идва време на хубави новини. Това не означава, че годината няма да ви тества за устойчивост, особено в работата. Може да се иска повече от вас. Посланието е да бъдете смели и да знаете, че положените усилия и идеите за нещо голямо не са напразни. Бъдете решителни.

Водолей

Водолеят ще казва „не” и ще взема решения, ще прави важни избори, ще пренаписва правилата на живота си, което започна през 2021 г. и ще продължи час до първата половина на 2023 г. При Юпитер в Риби началото на 2022 г. може да ви донесе наистина много пари. Което ще помогне да осъзнаете главната си роля в живота около вас. Годината ще бъде късметлийска, богата на възможности за разширяване на сферите, които са важни за вас, с нови посоки, вероятно с поглед към чужбина. Идва момента сингълите да се задомят, ще си струва.

Риби

Юпитер се връща при вас след 12 г. и това е знак за нов живот или поне за нова глава във вашия роман. Следвайте мечтите си и своето сърце. До лятото имате чудно време за старт на нещо ново. Разбира се, правете си добре сметката. В любовта винаги избирайте себе си.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени