FACEBOOK

2021: по-добра година и начало на нов 200-г.цикъл, промяна още от 21.12.2020 г.

2021 г., не само заради факта, че ще изгрее под знака на числото 5 – едно от трите най-добри в нумерологията, заедно с 3 и 8, се очертава по-добра от трудната 2020 г. Девизът й е: Борба за лична кауза, докато на изминаващата беше: Залудо работи, залудо не стой.

Според астролозите пък хубавите промени ще започнат още около 21 декември. Тогава имаме Велик съвпад на най-мощните планети Юпитер и Сатурн. Всички заедно влизаме под властта на Водолея. Това е начало на нов 19-годишен период на повече наука, в това число ваксини и не само за К19, знания, комуникация, пътешествия, но и на цял 200-годишен нов икономически цикъл, както обяснява един от най-добрите ни астролози Мира Кунева.

Явно на мястото на индустриалната революция, която ни тресе 2 века досега, отиваме към революцията на изкуствения интелект. Ще започнем да усещаме доброто ново след 12 януари, но ще имаме леки сътресения при Главата на дракона, която се образува около 23 април, когато мъчилият ни цяла есен Марс минава през градуса на последното силно слънчево затъмнение през юни 2020 г., от което се отприщи цялата мощна енергия по света и у нас на бунтове и на втора вълна на коронавируса.

Вероятно идната пролет ще завърши онова, което започна лятото, като имаме предвид страшната сила на Сатурн да наказва несправедливостта и лъжците рано или късно.

Влизането под властта на Водолея чудно пасва на знака от числото 5 (2+0+2+1=5). То се свързва с добър бизнес, ако сме силно лично ангажирани с него, след трудната по принцип година 4 – цифра, на която един от символите са стените, каквато беше 2020. Петицата означава пътувания, събиране на багаж – което значи преместване, промяна в положението – примерно във властта, в политиката, но и в семейството.
Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени