FACEBOOK

Ретро Меркурий Ретро Марс, но не всичко е черно

Към Ретроградния Марс, който ни мъчи малко повече от месец, вече добавяме и Ретрограден Меркурий. Не се препоръчва старт на проекти, сключване на сделки и бракове, раждания, подписване на договори, набавяне на нова техника или собственост и тръгване на път, особено на дълъг път.
Човек трябва да мисли поне минута, преди да каже нещо, ако става въпрос за дискусия по важен проблем.

Още повече трябва да обмисли, ако ще действа спешно. Освен, че може да изглежда и / или да звучи по-нервен от нормалното, което предизвиква повече напрежение в комуникацията от очакваното, много възможно е да го разберат криво и това да му причини проблеми или болка. Същото важи и за писмената комуникация, особено в социалните мрежи.
Гледайте да не се ядосвате на забавянията на договори, пари, ангажименти от други хора и организации – в реда на нещата е в такъв период.
Не е добро време за напускане и търсене на работа. Нито за изясняване на отношения с колеги или от друг вид и характер – в бизнеса, в любовта, в политиката.

Ако човек може, хубаво е да си почине. До 14 ноември, когато след Меркурий на 4-ти, и Марс ще се върне към нормалния си ход. Понеже по това време има друг един сложен небесен аспект, бройте от 16-17-и свежия нов старт в бизнеса, личния живот и в другите сфери – преддверието на хубавите промени след 21 декември, които ни очакват с Великия Съвпад на Юпитер и Сатурн.

Най-тежкото време от сложния период е до този уикенд, когато наред с ретроградностите на 2 много важни планети, имаме и сблъсъци между влиянията на други.

До нощта на Хелоуин шантавите небесни конфигурации продължават, като в края на месеца и на 1 ноември обещават някакви големи изненади – кой, както си е постлал: при все по-силния Сатурн се полага всекиму залуженото.
Когато става дума за астрология или нумерология обаче трябва да имаме нещо много важно предвид. Никога картината не е само черна или само бяла и всяко зло е за добро.

За кого космическата каша ще носи позитивни новини?
Първо, ще провърви на онези, на които досега не е вървяло. Който вече е чакал едни пари, ще ги получи. Който е имал нужда да срещне любов и споделеност, нищо чудно не просто да ги намери, ами да ги открие в човек, когото отдавна познава или от дълго време не е виждал. Който е решил, че поради голямо забавяне някаква сделка е за отписване, като нищо ще бъде върнат към нея и за добро. Който е чакал обаждане за работа, което не е идвало и е отписал тази служба, като нищо ще получи предложението, на което се е надявал.

Второ, ще има добри награди от Юпитер за онези, които са били честни и почтени по критериите на Сатурн, който въздава справедливост – двете главни планети са устремени към мястото на своята среща и ще помагат със силата си и ние да намираме по-лесно пътя, който губехме в месеците, когато бяха и те ретроградни.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени