FACEBOOK

Октомври носи напрежение, но и решения в държавата и правосъдието: М. Кунева

Прогнозите на топастролога Мира Кунева за оставката на Владислав Горанов, летните и есенните въстания, които тя формулира пред 19 минути още напролет се оказаха точни, както и изчерпването на първата вълна на коронавируса до края на май и втора през есента.

След като в началото на септември тя отгатна какво ни подготвят многото ретроградни тогава планети, а реалната война, която предвиди вече е факт между Аремния и Азербайджан, и предупреди за новото начало от 2 септември, въпреки тях, сега я попитахме какво следва през октомври.

Г-жо Кунева, какво очакваме от новия месец – през септември казахте, че е възможнто да има развръзки на онова, което се почна на 2-ри?

Юпитер и Сатурн, а и Плутон минават към директно движение, след като бяха блокирани месеци наред. Това носи решения за реални ситуации. Юпитер управлява държавата като цяло и правосъдието в частност, Сатурн отговаря за администрацията – властта и справедливостта, а Плутон е повелител на финансите. Трябва да имаме предвид обаче, че Марс е в напрегнати аспекти – отношения с тях до 19 октомври, тъй като в момента е ретрограден.

От противостоянието на Марс и Путон се очаква голямо напрежение в световните и във всички общи финанси – трябва да очакваме разкритията от FinCen да продължат, но да има и много други, рискови движения може би на котировки на петрола и на валути. Сякаш във връзка с това пък противоборството на Марс и Юпитер дава корупционни разкрития. А на Марс и Сатурн – протести срещу управлението, срещу администрацията по цял свят.

Към всичко това прибавяме и ретрограден Меркурий от средата на месеца?

От 13 октомври Меркурий е ретрограден до 3 ноември в Скорпион и Везни, което значи неприятни информации, които хората не желаят или не могат лесно да приемат, нерви и недоволства. При Везни има напрегнати отношения с Марс, а при Скорпион – опозиция с Уран. Целият октомври ще ббъде напрегнат по линия на аспектите за статуквото, за патрньорите и партньорствата и за връзката с откритите врагове. Това е преддверие към сблъсъци и големите промени през декември.

Ще трябва да бъдем търпеливи до 21 декември, когато Юпитер и Сатурн идват да ни спасят под знака на Водолея ли, наистина ли това ще бъде старт на епоха от 200 г. в икономиката и изобщо?

Имаме Велик Съвпад на 21 декември с навлизането на Юпитер и Сатурн във въздушните знаци, първо през Водолей. Това е началото на нов 19-20-годишен период и на нова 200-годишна епоха или цикъл в икономически и цивилизационен план. Понеже Водолей управлява науката, откритията, социалните мрежи, дигитализацията, хуманитарните сфери, ориентацията ще бъде в тези посоки.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени