FACEBOOK

Ще бъде ли 2019 г. новата 1989 г.? Дава се трудна година за Борисов и Радев

Марс и Венера няма да бъдат Ретроградни, но Меркурий е с по-дълъг обратен ход още в първия нумерологично тежък месец за премиера - март

Обръщаме се в последния за 2018 г. брой на 19 минути към безпристрастните числа, когато новините са фалшиви и не дават отговор на важните въпроси за най-близкото бъдеще на всеки от нас – идната година:

Ще бъде ли 2019 г. новата 1989 г.? Извървя ли светът пътя по часовниковата стрелка от срива до новото въздигане на източните империи? Къде се крие стабилността при невижданите политически кризи и в САЩ, и в Германия, и във Франция и във Великобритания едновременно? Спасяем ли е Европейският съюз?

Астрологически новата година се очаква да бъде по-спокойна, тъй като важни планети като Марс и Венера няма да имат ретроградности. По нумерология обаче 2019 г. е Тройка – година, в която ще има много шоу, но е трудна за бизнес.

Най-тежко е положението на единиците. Това са хора, чиито цифри в рождената дата дават сбор едно, когато бъдат сведени до едноцифрено число. Например родените на 13 юни (1+3+6=10=1+0=1) като премиера Бойко Борисов. Единиците са в лична година 4 - тяхното лично число 1 се събира с Тройката, която бележи 2019 г. Това е най-трудната година от 9-те в жизнения цикъл. Специално внимание трябва да има към няколко месеца. Първият от тях е март, когато единиците са под знака на 7 – нищо не е такова, каквото изглежда. Допълнително усложнение идва от факта, че почти целия месец – 23 дни, вместо обичайните от 19 до 21, имаме Ретрограден Меркурий: като дати това е периодът от 5-и чак до 28-и. Другите най-трудни месеци за единиците са май, когато имаме европейски избори, и септември, когато е най-ранната дата за местен вот – и двата са задължителни, дори да няма предсрочен парламентарен. Освен Борисов, единици са също Лили Иванова - 24 април, Реджеп Таийп Ердоган – 26 февруари, Слави Трифонов и Жан Клод Ван Дам – 18 октомври.

Трудна е годината и за президента Радев и немския канцлер Ангела Меркел. Той е роден на 18 юни, а тя на 22 ноември, което означава лично число 6, каквото имат и всички хора, сборът в рождените дати на които се равнява на тази цифра. Събрано с годината Тройка, им се дава Деветка. Това е числото на духовните водачи, но и на сътресенията – особено емоционални, на приключване, на вършене на чужда работа или поемане на чужда отговорност. Но според руските нумеролози – също на слава и пари. През март – за тях Тройка – ще бъдат в светлините на прожекторите. Трудният месец е април, а неочаквани събития може да се появят също през юли и септември, когато ще има завършек на нещо важно за тях или за всички нас. Новият им 9-годишен цикъл започва от октомври – увертюра преди годината единица в живота им през 2020 г., която е лидерска и успешна, но с едно наум – „тежка е царската корона”. През декември Радев и Меркел отново ще бъдат в светлините на прожекторите.
Единица е годината, в която влиза през 2019 г. кметът на София Йорданка Фандъкова. Нейното лично число, като родена на 12 април, е 7. Сборът му с годината Тройка дава Единица – числото на лидера, но и тежка корона. Март ще бъде период на изпитания за нея – би трябвало да бъде най-трудният в годината, заедно с август. Юни също няма да е лек. През октомври тя може да се отърве от нещо за добро, както и да изглежда това приключване на пръв поглед, защото такава е вибрацията на числото 2.

Понеже споменахме Двойката, такава е годината, която се очертава за Корнелия Нинова и руския президент Путин. Председателката на БСП е родена под знака на Осмицата – 16 януари, както е и властелинът на Кремъл – 7 октомври. 2 е числото на дипломацията, но и на раздялата, която е за добро. Трудните месеци за всички с това лично число, ще бъдат февруари и ноември, когато ще бъдат местните избори, ако президентът не ги насрочи през септември или в традиционния октомври, като повишено внимание е нужно също през май, когато е евровотът, и през юли.
Тройка е годината за родените под знака на Деветката – такъв е сборът от датата и месеца им на раждане, сведен до едноцифрено число. Те ще бъдат „манекени на сцена” – ще имат добра година за демонстрации, но недотам сполучлива в бизнеса. Най-силният им месец е май, а януари и октомври са най-трудни.

Петица е годината за онези, които като Доналд Тръмп са родени под знака на Двойката – той е на 14 юни. Добро време е за бизнес за тях, но ще се наложи да проведат борба за лична кауза. Трябва да бъдат готови за събиране на багажа – това може да означава нова работа, нов дом или големи пътешествия. За Тръмп този аспект на Петицата не звучи добре при намеренията на демократите да искат отстраняването му от длъжност именно през 2019 г. Най-добрите му месеци са март и декември, а през февруари, април, август, ноември следва много да внимава.
Шестица е годината за онези, които сасе появили на света под знака на манекенското число 3. Тези родени за шоубизнес личности ще имат успех в хазарта и любовта – да, едното не изключва другото, но е възможно да имат проблеми с много близки до тях хора. Започват годината през януари с някои сложности, каквито може да имат и през октомври, а също в месеците март и декември, както и през юли.

Седмица - година на изненади, очаква родените под знака на числото 4. Те са работохолици. Каквото и да става, трябва да намират смисъл и утеха именно в своето дело и да не се отказват от него. Нито лошото е толкова страшно, нито хубавото е толкова прекрасно. Много късмет имат през януари и октомври, малко изпитания могат да се очакват през февруари и ноември, също и през септември. Март и декември са времето, ако сте намислили да реализирате нещо ново и вълнуващо. Юни може да е по-труден, но поставя основите на успех през юли.
Най-късметлйското число 8 – ако сте достатъчно хитри и подготвени ще бъде триумф, но може да се превърне и в неизбродим лабиринт, се пада на бизнесмените на нумерологията – Петиците като Ахмед Доган и Красимир карачанов, родени и двамата на 29 март. Под девиза: „Почукай и ще ти се отвори”, те ще имат най-добрата финансова година от целия 9-годишен цикъл. Евровотът през май ще ги завари в най-трудния им месец, но в самия му край. В Четворка, каквато им се пада тогава, се полагат с много работа и напрежение основите на успеха през следващия месец 5. Ако местните избори са през септември пък, това ще бъде пълен дюшеш, защото е най-късметлийският им месец.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени