FACEBOOK

Каква 2022 г. ни очаква според личното число/дата на раждане

Ще започнем анализа на предстоящата 2022 г. с новото правителство, което се роди под знака на числото 7 (13 декември или 1+3+1+2 = 7). Това е едно от трите най-трудни числа, което нумеролозите определят като  „нищо не е такова, каквото изглежда”. Превежда се като: нито хубавото е толкова хубаво, нито лошото е толкова лошо. Седмицата е числото на Съдбата, която непрестанно подлага родените под нейния знак на изпитания. Такива са също родените на 31 декември или на 13 март, 28 юни или 9 юли, 3 април или 6 януари например и всеки друг, сборът от числата на рождената дата на когото, сведен до едноцифрено число, дава 7.

За Седмиците като българското правителство 2022 г. ще бъде най-трудната година в 9-годишния цикъл. Нумеролозите й дават код: „залудо работи – залудо не стой”, а я изразяват като непрестанно изграждане и бутане на стени и основи. Не е случайно, че доказано най-точният в прогнозите си бг астролог Силва Дончева очаква голяма криза за кабинета през февруари – март – през първия пролетен месец той е в тежкото си число 7, както и през май – тогава е в 9 – число на емоционални и други сътресения, на край, на приключване. Септември също няма да е лек за новия кабинет, защото е месец 4 в година 4. Още една Седмица го изпитва през декември. Това е и числото на депутата Пеевски, роден на 27 юли.

Премиерът Кирил Петков, който е роден на 17 април – под знака на числото 3, едно от трите най-късметлийски и наричано от нумеролозите  „манекен на сцена”, защото обича и го обичат светлините на прожекторите, имаше 2021 г. под знака на 8. Това число е с код: „Почукай и ще ти се отвори”. Под неговия знак човек прави големи удари и големи пари. За него обаче 2022 г. ще бъде под знака на 9. Това е числото на сътресенията – емоционални и други. Много трудни ще му бъдат неговият роден месец април – тогава го закача Четворката, а също и септемврикогато е под вибрациите на Деветката и по месец, и по година, а той е нумерологично критичен и за кабинета. Юли също няма да му бъде фаворит. Тази характеристика важи и за родените например на 10 февруари или 30 септември и останалите, чийто сбор от рождената дата – ден и месец, сведен до едноцифрено число, се равнява на 3. Добрата новина за онези, на които им предстои година 9 е, че тя носи слава и пари, от тях зависи добри или недобри, а след нея идва нов цикъл, в който могат да започнат отначало.

Единиците, родени на дати като Бойко Борисов – 13 юни, Слави Трифонов – 18 октомври, Лили Иванова – 24 април, Сергей Станишев – 5 май, също са в групата на хората с не много лесна година. За тях тя ще мине през изпитанията на Седмицата. Защо? Защото 2022 г. е Шестица и, щом прибавим към нея личното число 1, сборът ни дава точно 7. Трудностите им ще започнат още през февруари, когато нещо за тях ще приключи. Особено труден е юни, който вероятно ще бъде най-сложният им месец през годината, понеже е под знака на 4. Няма да им бъде леко и през септември, а през ноември ще трябва да се примирят с финала на важни неща.

Двойките, родени на дати като 1 януари, 2 септември или 9 февруари например, пък са късметлиите на годината. За тях 2022 г. минава под знака на най-успешното число 8. Много е възможно да изкарат най-много пари от 8 години насам, да направят пробив, на който само са се надявали. Но да внимават, защото пътят напред може да се превърне и в лабиринт – това е долния кръг на Осмицата - нейният обратен знак.

Четворките като главния прокурор Гешев, роден на 19 декември, или вече бившия премиер, но нов военен министър Янев, роден на 1 март, също като Димитър Бербатов – роден на  30 януари, започват нов цикъл от живота си. Тяхната година е Единица. Тя е чудесна за нови занимания, за нов бизнес, за нови връзки от всякакъв род и характер. Трябва обаче да помнят – когато се почувстват силни, да имат едно наум: „Тежка е царската корона”. Към техните позиции – стари и нови, е много вероятно да има силни атаки. Сред месеците, които се очертават като критични са март, юни, август и декември.

Петиците като Ахмед Доган, роден на 29 март, ще имат година 2, което е знак за Раздяла. Това е време, когато е най-добре човек да се придържа към дипломацията, към баланса. Ако е добър в това, може да получи обратния знак на Двойката, който е добър – удвояване на парите или успеха. Раздялата също не е нещо фатално – в почти 100% от случаите е за добро.

Шестиците като президента Румен Радев, роден на 18 юни, ще имат година под светлините на прожекторите, защото това се дава от числото 3. То може да помогне нещата да се получават „просто така”, ала не е много добро за сериозна работа. Още януари, когато Радев встъпва в нов мандат, няма да е лек за Тройките, като другият им критичен месец е октомври. Повишено внимание трябва да имат също през април и юни.

Осмиците, които се водят късметлиите на нумерологията, а в това число е вицепремиерът Нинова, родена на 16 януари, минаха през своята най – трудна година Четворка, каквато беше за тях 2021 г. През 2022 г. ще берат плодовете на посятото през миналата, ще стъпят на основата, която сами са си поставили и ще се движат между стените, които сами са бутнали или са построили през годината 4, която им беше дадена заради тези точно неща. За Нинова най-трудният месец е май, който се очертава и астрологично, и нумерологично критичен за правителството.  Януари, март, октомври, декември също няма да бъдат цветя и рози.

Деветките като вицепремиера и финансов министър Асен Василев, роден на 9 септември, имат през 2022 г. време за любов и хазарт, но много трябва да пазят близките си хора, които са заплашени от сериозни проблеми. Не им е точно година за бизнес. Още през март, а след това през юли и декември ще трябва да преминат през сътресения и няма да им е лесно.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени