FACEBOOK

Най-мощната огледална дата за целия век е 22.02.2022 г., как да се възползваме от нея

22.02.2022 г., при това втори ден от седмицата във втория месец на годината е смятана за най-мощната огледална дата за целия 21-ви век. Научно я определят като палиндром – чете се по един и същи начин и от ляво на дясно и от дясно на ляво.


Наричат я още кармична, което ще рече съдбовна. Смята се, че носи големи промени. Понякога те се оказват напълно неочаквани, непредвидими и ни намират неподготвени.

По тази причина огледалната дата е много подходяща за послания, които отправяме за красиви промени в живота си, които тя може да донесе.

Особена сила има визуализацията на нашите желания, както и описването им на хартия. Добре е днес да намерим няколко минути за това.

Ще подейства като преглед на вътрешното ни състояние, на душата, на сърцето, на мозъка, а също като нежна психотерапия.


Важното е да бъдем напълно честни със себе си и да поискаме всичко онова, от което наистина се нуждаем: духовно и материално.


Да се обърнем към най-дълбоката точка на сърцето и на душата си, за да извадим наяве най-съкровените си въжделения, без да се притесняваме да ги изречем дори и на глас.

Много важно е също да не се страхуваме от промяната, да вярваме, че ще бъде за добро.
Мощната енергийно дата изгрява под знака на числото 6 (2+2+0+2=6), белязало и цялата тази година.

То покровителства Любовта, Приятелството, а също така и успеха в хазарта, рисковата игра.
Но от друга страна може да ни донесе големи проблеми с близки хора.

Това са и най-точните теми, към които да насочим посланията и енергията си за сбъдването на нашите съкровени мечти и цели.

Смята се, че много подходящи часово за отправяне на нашите желания на този точно ден са часове като: 0:00, 2:22,20:22,22:22.
Датата 22.02 е Шестица, но е съставена от Двойки.


Какво ще рече това?

В нумерологията основополагащата за мощната огледална дата 22.02.2022 г. Двойка е символ на Баланса, на Хармонията. Заради равновесието, което носи, се води покровителка и на Дипломацията..


Но също така е знак за Раздяла.


В този случай нумеролозите добавят, че става дума за Раздяла за добро, а философите добавят: „Всяка раздяла е за добро”. Тоест, явява се ново начало.

На 22.02 обаче двойките образуват Шестица, както вече казахме – символ на любов и приятелство.

Така че може играта да се промени и очаквана раздяла да няма, а вместо нея - като по чудо - да имаме ново скрепяване на съюзи от всякакъв вид и характер, още повече с Меркурий във Водолей: повелителите на добрата комуникация.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени