FACEBOOK

Внимание с парите и любовта: Ретроградна Венера

От днес до 29 януари Венера е ретроградна:"Венера Rетроградна в Козирог
19 декември 21г - 29 януари 22г

На 19.12 в неделя, малко след като застане на едно място (#стационарна) по време на Пълнолунието в Близнаци, принцесата  на Зодиака - #Венера ще започне своето #ретроградно  движение. Така и ще посрещнем Коледните и Новогодишни празници.

Трудно движение за красавицата (и за нас), защото този обратен път започва наранен от най-  кризистната планета #Плутон. И точно поради това ще го усетим като сериозно-драматично.
В какво е добре да сме информирани за този период?

  • Венера управлява #подаръците.

Купете подаръците за любимите си хора до към 16-17 декември, защото след това ще се окаже, че са с  
не!добро качество.

  •  Венера управлява #красотата.

Не е препоръчително в този период да се подлагате на оперативно-разкрасителни интервенции, защото по- късно ще се окаже, че са били некачествени.

  • Венера има отношение към скъпите #бижута и #дрехи. Въздържайте се от такива покупки, защото по- късно ще се окаже, че качеството не си струва парите.
  •  Венера има отношение към #бизнеса и #парите.

Бъдете внимателни как и в какво влагате парите си, защото по- късно може да се окаже, че сте заложили на не!стабилна инициатива.

  • Венера управлява #брака.

Не е препоръчително в този период да се правят годежи, венчавки и сватби. Защото по- късно може да се окаже, че в отношенията липсва стабилност и отговорност.

  •  Венера управлява #връзките (всякакви).

И може би тук ще бъде най- големият проблем. Възможно е да се появят хора от миналото, с които сме били емоционално свързани или може би нови такива. Подновена или нова връзка, започната в този период по- скоро би била токсична, контролираща или паническа.

Всички по един или друг начин ще усетим това движение, независимо дали лично или фоново.
#Козирог е знака на #качеството, така, че в този период той ще ни принуди по всякакъв, негов си начин, да повтаряме и да се връщанме, докато натрупаме и този безценен за нас опит.

  •  Погледнете в коя сфера (дом, домове) от Астро-картата ви ще се случи тази ретрограднст и там бъдете отговорни и логични. Не забравяйте, че Козирог НЕ! обича "претруфените" вещи и отношения.
  •  Тези, които имат нехармонична връзка (съвпад, 45*,90*,135*,180*) между Венера и Плутон ще е добре да бъдат много внимателни. Също родените във 2-ра и 3-та декада на знаците: Козирог, Овен, Рак и Везни.

.... Продължаваме да се учим.... С любов, със старание и отговорност", предупреждава топастрологът Джина Василева.

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени